Bindweefselmassage

De behandeling bindweefselmassage behoort tot de huid verbeterende behandelingen. Bij deze massage worden speciale technieken gebruikt die zich richten op het bindweefsel. Daarom is deze massage zeer geschikt voor de verstrakking en versteviging van het gelaat.Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot cel vernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

De volgende effecten worden bereikt:

 

 • Verbetering van de huiddoorbloeding
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Verbetering van de huidconditie en huidweerstand
 • Opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Vermindering van rimpels en littekens

De massage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in het bindweefsel toegepast. Door de diepe massage technieken vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

De eerste behandeling(en) zijn het meest gevoelig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt, fijne lijntjes vervagen en uw huid wordt steviger.

Natural Facelifting

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals en het decolleté. Een natuurlijke facelift. Deze natuurlijke & stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt.  Rimpels zullen vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift. Al na één behandeling verschijnt een frisse nieuwe vitaliteit in het gelaat. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken op bindweefsel, bot- spierweefsel wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

De massage is ook uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte, slecht doorbloede en verouderde huid te verbeteren, Tevens zullen acne en Rosacea verbeteren en/of verminderen. De massage behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

Voor wie is bindweefselmassage/ natural face lifting geschikt?

Volwassenen met onderstaande indicaties:

 

 • Huidveroudering (degeneratie van de huid) (teruggang in conditie en functie van weefsels);
 • Atrofische huid (verschrompeling van de huid door cel vermindering);
 • Droge huid/ geringe talgproductie;
 • Vette huid/ overproductie van talg;
 • Voorbehandeling van cosmetisch-chirurgische ingrepen;
 • Rode gestuwde huid;
 • Rimpels en plooien;
 • Verslapte huid
 • Rokershuid’;
 • Slecht doorbloede huid;
 • Acne (zonder actieve ontsteking);
 • Couperose;
 • Rosacea (zonder actieve ontsteking).

Met het ouder worden verandert het bindweefsel, bot- en spiertonus in het gelaat. We kennen allemaal de hangende wangen, dubbele kin, uitgesproken neus- en lippenplooien en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de bindweefsel en spierweefsel. 

De natural facelifting is de meest innovatieve huid verbeterende massagetechniek waarbij het gelaat in zijn geheel behandeld wordt. Bij deze techniek wordt er aan meerdere weefsels gewerkt, het bindweefsel, pees- bot- en spierweefsel. 

Enkel op deze manier kan er voor iedere klant een op maat gemaakt behandelprogramma opgesteld worden. Het resultaat is een betere conditie van uw huid, liftende effecten in het gelaat, vervagen van neus- en lippenplooien en lifting van hangende wangen en oogleden.

behandelmethode

De behandeling kan als losse behandeling geboekt worden.

De eerste behandeling laat direct al resultaat zien. Voor een optimaal resultaat adviseer ik u een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen waarbij u 2x per week in de salon komt voor een behandeling.

Om het resultaat van de kuurbehandelingen te behouden is het aan te raden om de behandeling elke 4 weken te herhalen.

 

Kennismakingsbehandeling Natural Face Lifting:
* Intakegesprek
* Reiniging van de huid
* serum essence de beauté van MEDEX
* Natural Face Lifting Massage
* Dagcrème

Ca. 50 Minuten: € 45,00

Prijzen Bindweefselmassage en Natural Face Lifting:

 

50 minuten: €50,00

 

In kuurverband:

-5 behandelingen inclusief Vital Renew Crème van Medex 50 ml à €38,70 kost: €250,00

-10 behandelingen inclusief Vital Renew crème van Medex 100 ml à €61,90 kost: €500,00

 

Deze behandelingen zijn ook te combineren met de fruitzuren 30% en verschillende effectieve maskers waaronder het collagene vliesmasker met Vitamine C en Hyaluron of het Mask Membraneaux met vitamine E van Medex.

 

-kosten €75,00 voor ca 60 minuten

Bij de Natural FaceLifting wordt het bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aangepakt, waarbij nuttige stoffen vrijkomen, maar ook afvalstoffen.