Zomerbehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

Een reiniging, een diepte reiniging met een borstelapparaat, epileren/waxen van de wenkbrauwen, een  peeling met de comedo multilat, vervolgens een Moisturizer boost dmv een hydro-gen ampul. Hierover heen een serum op basis van geconcentreerde Vit A. Deze werkt anti-Aging en stimuleert de wederopbouw van de huid en brengt de talgproductie in balans. Daarna volgt een heerlijke ontspannen massage met de bindweefselmassage rollers en manueel van gezicht, hals en decolleté. Deze massage wordt uitgevoerd met een rijke nachtcreme en daarover heen het intensief aromatische masker met o.a. Ylang Ylang. Na de massage volgt een heerlijk verfrissend en verzachtend Peel Off Masker.Deze werkt verkoelend en heeft een modellerend effect.  Hierna volgt een rustmoment waarbij een massage kussen nog extra ontspanning geeft. Ter afsluiting een dagcreme naar behoefte van de huid. 

TIME TO FEEL GOOD……..TIME TO LOOK GOOD!

Tot slot nog een heerlijk kopje koffie.

Duur: 1 uur en 30 minuten

Prijs: €75,00

 

 

Eenmalige aanbieding voor elke nieuwe klant:

 

Bij aankoop van 4 huidverzorgingsproducten van Medex is de behandeling standaard t.w.v. 50,00 euro gratis!

Bij elke 10de volledige behandeling is de 11de behandeling voor de helft van het geld! Dit geeft vaak ruimte om dan eens extra een dag- of nachtcreme aan te schaffen.

 

Nieuw in de salon: De spotaway!

 

Het apparaat verwijdert op een eenvoudige manier door middel van wisselstroom o.a.:

Fibromen[steelwratje], Spinnetjes [couperose adertjes die op een spinnetje lijken],ouderdomsvlekken,ouderdomswratten en bloedblaasjes.

U kunt een consult krijgen van een half uur waarbij er meerdere “kleine dingetjes” kunnen worden weggehaald:

30,00 euro