Een mooi en gezond 2018!
Winterbehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

Een reiniging, een diepte reiniging met een borstelapparaat, epileren van de wenkbrauwen, een zachte peeling, vervolgens een 10% fruitzuurgel gecombineerd met Medex kruiden (dit wordt als een soort masker voor ca. 5 minuten aangebracht) daarna volgt een hydro (vochtregulerend) ampul in combinatie met een zeer actieve gel (actiprotin) speciaal voor rondom de ogen en de hals. Op de huid rondom de ogen wordt nog een extra collageen vlies masker gebruikt. Dit om kraaie pootjes en blauwe kringen tegen te gaan. Hierbij volgt een transparant collageen masker voor het hele gezicht. Deze wordt tezamen met waaierpenselen en een warme olie ingemasseerd. Hierna volgt een rustmoment waarbij een warm massage kussen nog extra ontspanning geeft. Ter afsluiting een dagcreme naar behoefte van de huid. Dit alles geeft een zeer ontspannen gevoel en is tevens  een super boost voor de kwetsbare huid in deze winter! 

Duur: 1 uur en 30 minuten

Prijs: €75,00

Bij aankoop van een transparant collageen masker (€39,10) en een actiprotin gel (€63,20) ontvangt u gratis een Deep Clean t.w.v. €23,80!

Fruitzuuractie:

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om weer chemische-fruitzuurpeelingen te ondergaan.

Dit zijn behandelingen die er voor zorgen dat met een 30% concentratie van Melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur de huid gaat vernieuwen en verjongen.

Dit is de perfecte behandeling voor o.a.: Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken, Acne[ acne littekens], verouderde huid, de huid met grove structuur en grove poriën en een huid die te sterk verhoornd.

Nu een mooie aanbieding: 35,00 [normaal 55,00] per keer of een kuur van 10X voor 350,00 inclusief de 10% acid creme ter voorbereiding óf de spezial pflege creme met een beschemings factor 25.

Nieuw in de salon: De spotaway!

 

Het apparaat verwijdert op een eenvoudige manier door middel van wisselstroom o.a.:

Fibromen[steelwratje], Spinnetjes [couperose adertjes die op een spinnetje lijken],ouderdomsvlekken,ouderdomswratten en bloedblaasjes.

U kunt een consult krijgen van een half uur waarbij er meerdere “kleine dingetjes” kunnen worden weggehaald:

30,00 euro

Eenmalige aanbieding voor elke nieuwe klant:

 

Bij aankoop van 4 huidverzorgingsproducten van Medex is de behandeling standaard t.w.v. 50,00 euro gratis!

Bij elke 10de volledige behandeling is de 11de behandeling voor de helft van het geld! Dit geeft vaak ruimte om dan eens extra een dag- of nachtcreme aan te schaffen.