Voorjaars Aanbiedingen
Lentebehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

Een reiniging, een diepte reiniging met een borstelapparaat, epileren van de wenkbrauwen, een  peeling met de comedo multilat, vervolgens een hydro (vochtregulerend) ampul. Hierover heen een serum op basis van een Vit B5. Deze heeft een herstellend vermogen op de huid. Een vitamine C 30% gestabiliseerd serum en een vitamine E zorgt voor de extra boost. Deze serums worden extra ingesluist met een iontoforese apparaat. Daarna volgt een heerlijke ontspannen massage van gezicht, hals en decolleté. Dan volgt een oogmasker rijk aan vitamineF met daarbij een zeer intensief Aromatisch masker voor het gezicht.  Hierna volgt een rustmoment waarbij een warm massage kussen nog extra ontspanning geeft. Ter afsluiting een dagcreme naar behoefte van de huid. Dit alles geeft een zeer ontspannen gevoel en is tevens  een super oppepper voor de huid na deze zeer koude winterperiode.

Tot slot nog een heerlijk kopje koffie.

Duur: 1 uur en 30 minuten

Prijs: €75,00

 

 

Eenmalige aanbieding voor elke nieuwe klant:

 

Bij aankoop van 4 huidverzorgingsproducten van Medex is de behandeling standaard t.w.v. 50,00 euro gratis!

Bij elke 10de volledige behandeling is de 11de behandeling voor de helft van het geld! Dit geeft vaak ruimte om dan eens extra een dag- of nachtcreme aan te schaffen.

 

Nieuw in de salon: De spotaway!

 

Het apparaat verwijdert op een eenvoudige manier door middel van wisselstroom o.a.:

Fibromen[steelwratje], Spinnetjes [couperose adertjes die op een spinnetje lijken],ouderdomsvlekken,ouderdomswratten en bloedblaasjes.

U kunt een consult krijgen van een half uur waarbij er meerdere “kleine dingetjes” kunnen worden weggehaald:

30,00 euro